Agma.io

Speel nu!

Agma.io is een uitdagend en opwindend .io-spel dat zich laat inspireren door het originele cel etende spel. Je bestuurt een enkele cel die je kunt aanpassen met een verscheidenheid aan leuke huiden en je doel is om te vermenigvuldigen, groeien in grootte, en je vijanden te verslaan. De beweging van jouw cel is langzaam, maar je kunt toenemen in grootte door gekleurde edelstenen te verzamelen die zijn verspreid over de vloer.

Je kunt je cel opsplitsen in kleinere eenheden om sneller edelstenen te verzamelen, maar dit maakt je een gemakkelijk doelwit voor je vijanden. Je kan jouw cellen ook combineren wanneer je in moeilijkheden verkeert. Dit .io spel heeft de toegevoegde bonus van een in-game winkel waar je verschillende huiden en power-ups kunt kopen voor je cel - je kunt items kopen met behulp van valuta die je verzamelt tijdens het spel. Bovendien kan je met Agma een feestje bijwonen en samen met vrienden de arena veroveren. Kan jij een indrukwekkende cel creëren en jouw tegenstanders verslaan

Platform

Webbrowser

Release datum

september 2017

Besturing

  • Spatiebalk om te splitsen
  • W om massa te schieten
  • E om onmiddellijk te recombineren (als je het item in jouw bezit hebt)

Rating

9.1 - 21061 stemmen

Tags

» Agma.io

Gerelateerde Games

Toon ook niet-mobiele games »

Agma.io is een leuk .io spel. Probeer het op deze site, in je browser. Agma.io is al 1,874,432 keer gespeeld en werd door 20214 mensen beoordeeld met score 9.2 / 10. Agma.io is ontwikkeld met HTML5 technologie. Zo kan je het spelen in moderne browsers, zonder downloads! Agma.io kan in fullscreen gespeeld worden om een nog betere spelervaring te hebben. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere .io spelletjes en games zoals Krunker.io en Diggerz.io!