Mope.io

Speel nu!

Eww, een muis! Dit is iets dat je elke dag hoort, maar nu niet meer! Mope.io is een nieuwe in een lange lijst van verslavende multiplayer .io spellen dat jou in een groep andere, zeer gemotiveerde spelers plaatst met één doel: Overleven!

Je begint als een kleine muis, kruipend over het slagveld, en je moet bessen eten om te groeien. Consumeer al wat je kan en word nog groter om je vijanden op te kunnen eten en het slagveld te domineren! Word jij de dominante muis of word je door anderen opgegeten op je weg? Veel plezier met deze overlevings-versie van Agario!

Ontwikkelaar

Mope.io is ontwikkeld door Stan Tatarnykov, een Canadese indie ontwikkelaar.

Instructies

  • Klik op de linkermuisknop om te lopen.
  • Eet voedsel en spelers om te groeien, drink water om te blijven leven.
  • Vermijd de met rood omlijnde spelers!

Rating

8.9 - 9480 stemmen

Tags

» Mope.io

Gerelateerde Games

Toon ook niet-mobiele games »

Mope.io is een verslavend .io spel. Probeer het op SpeelSpelletjes.nl, in je browser. Mope.io is al gespeeld door 814,444 mensen en werd door 9180 mensen beoordeeld met score 8.9 op 10. Stan Tatarnykov heeft Mope.io gemaakt. Het spel wordt ondersteund door HTML5 technologie. Op die manier werkt het in alle moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Mope.io kan in volledig scherm-modus gespeeld worden voor een nog betere gaming experience. Het spelletje is beschikbaar op je computer en als een downloadbare app. Als je Mope.io top vond, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere .io spelletjes en games zoals Slither.io en Krunker.io!