12 MiniBattles

Speel nu!

12 MiniBattles is een leuk multiplayer spel waarin jij en een vriend elkaar uit kunnen dagen in allerlei verschillende spelletjes. Dit physics-stijl spel heeft verschillende soorten games die je willekeurig kunt spelen, zoals onder andere een voetbalwedstrijd en een match tussen sluipschutters. Alle verschillende spellen worden bestuurd met slechts één knop, waardoor ze lekker makkelijk op te pakken zijn voor maximaal speelplezier.

De verslavende gameplay zal jou en je vrienden urenlang vermaken! Reken zeker op een paar uur tijd voordat je alle spelletjes hebt gespeeld en je ze goed genoeg onder de knie hebt om je vrienden in te maken. Veel plezier, en kijk of jij de baas kan worden in alle spellen!

12MiniBattles won de derde prijs in de SpeelSpelletjes Ontwikkelaars-wedstrijd van 2018. De jury van drie onafhankelijke game experts waren groot fan van de 2-speler dynamiek en de gevarieerde gameplay met retro graphics. ""Party Games zijn een hit of miss, deze is een hit. De concepten zijn goed uitgewerkt en ik ben in het bijzonder te spreken over het snelle tempo en de enkele-knop besturing van het spel.""

Releasedatum

Juli 2017 (Android). November 2018 (HTML5) UPDATE (April 2019): Nieuwe minigames zijn toegevoegd, en het spel heeft nu meer dan 36 minigames om van te genieten!

Ontwikkelaar

12 MiniBattles werd gemaakt door Mariano Maffia.

Kenmerken

  • Een leuk 2-speler arcade spel
  • Meerdere willekeurige spelletjes om te spelen, waaronder populaire titels gemaakt door fans, zoals Snipers op het Dak en Voetbal Physics
  • Eenvoudige besturing met één knop
  • Verslavende en uitdagende gameplay
  • Speelbaar in volledig scherm

Platforms

  • Web browser (desktop en mobiel)
  • Android

Instructies

  • Player 1 gebruikt A
  • Player 2 gebruikt L

Rating

8.9 - 3988 stemmen

Tags

» » 12 MiniBattles

Gerelateerde Games

Toon ook niet-mobiele games »

12 MiniBattles is een mooi 2 speler spelletjes spel dat je kan uitproberen op SpeelSpelletjes.nl, direct in je browser. Dit spel is al 864,070 keer gespeeld en heeft een score van 8.9 op 10 gekregen van 3690 mensen. Het spel is gemaakt door Mariano Maffia. Dit mooie arcade game gebruikt HTML5. Zo draait het zonder problemen in moderne browsers, zonder downloads! Een van de vele voordelen van het spelen van dit spel op SpeelSpelletjes is dat je gemakkelijk in volledige scherm mode kan spelen. Het spel is beschikbaar in je browser en als een app op je mobiele toestellen (Android). Vond je het leuk om 12 MiniBattles te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere 2 speler spelletjes en games zoals Rooftop Snipers en Bomb It 6!