Air Wars 2

Air Wars 2 is helaas (nog) niet beschikbaar op jouw platform. Alle onderstaande spelletjes zijn wel beschikbaar, dus kies er een en start met spelen!

Air Wars 2 is een fantastisch multiplayer gevechtsspel waarin je de controle neemt over je eigen straalvliegtuig en de lucht in gaat tegen andere spelers over de hele wereld! De game bevat realistische 3D-beelden, geweldige gameplay en intense luchtgevechten. Join the game, kies een team en ga de strijd aan - je moet proberen om de vijandelijke vliegtuigen te vernietigen en hun vlag te veroveren.

De besturing van de vlucht is eenvoudig. Gebruik de WASD toetsen om de beweging van je vliegtuig te controleren, en gebruik de linkermuisklikknop om je wapens af te schieten. Werk samen met je team om de lucht te domineren en je eigen vlag te verdedigen. Kan je je skills als piloot tonen en in de lucht regeren?

Release datum

Air Wars 2 werd in december 2016 voor het eerst uitgebracht als een eenheids- en pc-spel. Vanaf maart 2018 kunt u genieten van de online versie exclusief op CrazyGames!

Ontwikkelaar

Martian Games maakte Air Wars 2. Bekijk ook hun ander geweldig spel, Cow Defender.

Eigenschappen

  • Geweldig vechtspel voor meerdere spelers met een missie om de vlag van de tegenstander te pakken
  • Eenvoudige bediening van het vliegtuig
  • Realistische 3D-graphics met gedetailleerde kaarten
  • Dag- en nacht systeem
  • De functie van het level up om meer vliegtuigen te ontgrendelen
  • Je kan je vliegtuig upgraden met verdiend contant geld

Platform

Air Wars 2 is een webbrowser spel.

Besturing

  • Gebruik WASD of pijltjestoetsen om te vliegen
  • Linker klik om te schieten
  • C om de cockpit te betreden

Rating

9.2 - 17224 stemmen

Tags

» » » Air Wars 2

Gerelateerde Games

Toon ook niet-mobiele games »

Air Wars 2 is een mooi vliegtuig spelletjes spel dat je zonder kosten kan uitproberen op deze website, direct in je browser. Dit amusante schiet game is ontwikkeld met WebGL. Op die manier werkt het in moderne browsers, zonder downloads! Dit spel is speelbaar in volledige scherm-modus . Martian Games heeft dit spel gemaakt. Het spel is al 2,567,087 keer gespeeld en werd door 16545 mensen beoordeeld met score 9.3 / 10. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere vliegtuig spelletjes en games zoals Fighter Aircraft Pilot en 3D Flight Simulator!