Crazy Roll 3D

Crazy Roll 3D is helaas (nog) niet beschikbaar op jouw platform. Alle onderstaande spelletjes zijn wel beschikbaar, dus kies er een en start met spelen!

Crazy Roll 3D is een super fijn ontwijkingsspel dat is geïnspireerd door Slope. Je bestuurt een bal terwijl hij naar beneden rolt langs onderling verbonden hellingen en afgronden. Je moet uitstekende reflexen hebben want val je inde afgrond of bots je tegen een rode blok is het game-over!

Je moet proberen de blauwe diamanten te verzamelen als je rol om verschillende items te kopen en je tocht voort te zetten. Vergeet ook niet om power-ups te gebruiken! Kun je lang genoeg overleven om de hoogste score te registreren?

Releasedatum

Februari 2019, deze verbeterde versie kan enkel gespeeld worden op CrazyGames.com .

Eigenschappen

  • Neonwereld
  • Kristallen die kunnen worden gebruikt om power-ups te kopen en nieuwe ballen te ontgrendelen
  • Nieuwe uitdagingen: golvende platformen en bewegende obstakels
  • Leuke en snelle gameplay

Platform

Webbrowser

Spelinstructies

  • Gebruik AD of pijltjes toetsen om te sturen
  • Gebruik 1, 2 of 3 om een ??power-up te gebruiken

Rating

9.3 - 29553 stemmen

Tags

» » Crazy Roll 3D

Gerelateerde Games

Toon ook niet-mobiele games »

Crazy Roll 3D is een mooi ontwijk spelletjes spel dat je gratis kan spelen op deze website, in je browser. Dit mooie behendigheid game is gemaakt met WebGL. Zo werkt het zonder problemen in alle moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Je kan het in full-screen spelen met 1 simpele klik. Het is al gespeeld door 3,472,687 mensen en werd door 28184 mensen beoordeeld met score 9.3 op 10. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere ontwijk spelletjes en games zoals Sword.io en Pac Xon!