Doge Miner 2

Speel nu!

Doge Miner is terug in dit fantastische vervolg – Doge Miner 2! De missie blijft hetzelfde – een ruimteschip kopen en naar de maan vertrekken, maar nu heb je een vergroot aantal hulpmiddelen, upgrades en opties ter beschikking. Doge Miner 2 bouwt verder op de leuke mechanismes en de spelvorm van de originele titel en voegt extra opties toe voor jouw plezier.

Je kan nu meer muntstukken verzamelen die willekeurig verschijnen terwijl je mijnt, en je kan ook Dogebags krijgen die willekeurig verschijnen en verschillende items bevatten zoals verbeterde pikhouwelen en bronzen dogecoins. Los van het mijnen van de munten, kan je nog steeds Shibe-werkers in dienst nemen en legers van katten gebruiken om jouw biedingen te doen en jouw snelheid voor het verkrijgen van Dogecoins te verhogen. Toegevoegde opties zijn de verbeterde instrumenten die je kan kopen en de upgrades die je kan kopen voor jouw werknemers. Doge Miner 2 voegt een hele nieuwe dimensie toe aan dit fantastisch passief spel, dus begin vandaag met mijnen!

Ontwikkelaar

Net als het originele Dogeminer, is dit spel gemaakt door rkn!

Platformen

Doge Miner 2 is een web browser game dat op alle apparaten werkt (inclusief desktops, mobiele apparaten en tablets).

Publicatiedatum

Augustus 2017

Bediening

Linkermuisknop om te mijnen en upgrade te kopen.

Rating

9.4 - 9168 stemmen

Tags

Meer games in deze serie

» Doge Miner 2

Gerelateerde Games

Toon ook niet-mobiele games »

Doge Miner 2 is een tof klik spel dat je zonder kosten kan spelen op deze website, direct in je browser. Doge Miner 2 is ontwikkeld met HTML5. Zo kan je het spelen zonder problemen in alle moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Het spel kan je spelen in fullscreen om ten volle van het spel te genieten. rkn heeft Doge Miner 2 gemaakt. Het spel is al gespeeld door 2,442,688 mensen en heeft een rating van 9.4 / 10 gekregen van 8870 mensen. Als je dit spel top vond, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere klik spelletjes en games zoals Doge Miner en Grow Defense!