Goodgame Big Farm

Goodgame Big Farm is helaas (nog) niet beschikbaar op jouw platform. Alle onderstaande spelletjes zijn wel beschikbaar, dus kies er een en start met spelen!

Goodgame Big Farm is een geweldig boerderij management spel - beheer je ranch en word een succesvolle veeboer! Je hebt een kleine boerderij en moet zorgen voor de dagelijkse gang van zaken om succesvol te worden. Je moet gewassen zoals maïs, tarwe, wortelen en aardappelen planten en oogsten voor geld! Je moet de gewassen handmatig planten en oogsten, dus blijf controleren wanneer ze klaar zijn om te verzamelen.

Je kunt ook een verscheidenheid aan boerderijgebouwen creëren zoals een windmolen, kipcoup en een silo. Bovendien kan je het geld dat je genereert gebruiken om je boerderijgebouw te upgraden en ook mooie decoraties zoals fonteinen en planten te creëren. Om extra contant geld te genereren, kun je je producten ook op de markt verkopen - als je een artikel niet nodig hebt, kun je het verkopen om winst te maken! Dit spel biedt een enorme hoeveelheid plezier en de opties zorgen voor een groot spelgemak. Probeer ook zeker 'the wonderful Legends of Honor'.

Kenmerken

  • Geavanceerde functies voor landbouwbeheer
  • Plant een breed scala aan gewassen en zaden
  • Boerderijgebouwen maken en decoraties bouwen
  • Volledig scherm

Ontwikkelaar

Goodgame Big Farm is ontwikkeld door GoodGame Studios (Altigi) - dit ontwikkelingsteam heeft andere titels geproduceerd, zoals Legends of Honor en Goodgame Empire.

Besturing

Links klikken om te interageren met objecten en menu-items

Rating

8.9 - 6462 stemmen

Tags

Meer games in deze serie

» » Goodgame Big Farm

Gerelateerde Games

Toon ook niet-mobiele games »

Goodgame Big Farm is een tof landbouw spelletjes spel dat je kan spelen op deze site, direct in je browser. Goodgame Big Farm wordt ondersteund door HTML5. Zo kan je het spelen zonder problemen in moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Je kan Goodgame Big Farm in full-screen spelen. Goodgame Studios heeft Goodgame Big Farm gemaakt. Het is al 1,534,244 keer gespeeld en heeft een rating van 8.8 / 10 gekregen van 6296 mensen. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere landbouw spelletjes en games zoals Blocky Farm en Farmer Simulator 2019!