Helix Jump

Speel nu!

Helix Jump is een heerlijke arcade game die immens populair is geworden dankzij de leuke gameplay. Je moet een balletje voorzichtig door een toren naar beneden leiden - draai de toren precies zo dat de bal door de openingen past en let op dat je de gekleurde delen ontwijkt.

Dit klinkt misschien simpel maar je hebt een ontzettend sterk reactievermogen nodig en je moet snel nadenken! Terwijl je afdaalt met de bal moet je ook nog proberen om zoveel mogelijk diamanten te verzamelen. Je kan verschillende modellen ballen gebruiken, en de achtergrondkleur verandert ook wanneer je verder komt in het spel. Hoe ver kan jij van de toren afdalen?

Releasedatum

Helix Jump werd oorspronkelijk uitgegeven als een mobiele app in februari 2018. Deze fan-gemaakte versie van het spel is beschikbaar sinds augustus 2018.

Ontwikkelaar

Deze versie werd geïnspireerd door het spel van Voodoo.

Kenmerken

  • Een simpel skill-based spelletje gebaseerd op een populaire titel
  • Meerdere modellen ballen om uit te kiezen
  • Diamanten om te verzamelen
  • Een willekeurige achtergrondkleur in elk nieuw spel

Platform

  • Web browser
  • Android
  • iOS

Instructies

Gebruik de linker- en rechterpijltjestoets om de toren de draaien.

Rating

8.7 - 3363 stemmen

Tags

Meer games in deze serie

» » Helix Jump

Gerelateerde Games

Toon ook niet-mobiele games »

Helix Jump is een mooi ontwijk spelletjes spel. Je kan het spelen op SpeelSpelletjes.nl, in je browser. Dit spel is al gespeeld door 780,984 mensen en werd door 3264 mensen beoordeeld met score 8.7 / 10. Dit leuke behendigheid game wordt ondersteund door WebGL. Op die manier kan je het spelen in alle moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Je kan het spel in full-screen zetten. Je kan Helix Jump niet alleen online spelen, maar er is ook een Helix Jump app voor je Android en iOS GSMs en tablets. Vond je het leuk om dit behendigheid spel te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere ontwijk spelletjes en games zoals Bus and Subway Runner en Pac Xon!