Little Alchemy 2

Speel nu!

Little Alchemy 2 is een intrigerend speld met wetenschap en wonder. Je krijgt in het begin verschillende elementen - lucht, vuur, aarde en water. Net zoals in het originele Little Alchemy, moet je al deze elementen combineren om nieuwe materialen en natuurlijke substanties te creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos en het aantal verschillende combinaties en materialen die je kan creëren is zeer hoog. Om objecten te creëren moet je twee objecten in het meng-scherm slepen - als de voorwerpen gecombineerd kunnen worden zal het nieuwe resulterende materiaal tevoorschijn komen. Bijvoorbeeld, als je twee delen lucht combineert zal je druk creëren, en als je vuur met vuur combineert bekom je energie.

Als je de materialen van het bord wilt verwijderen, klik dan simpelweg op de clean-up knop in de linkerbovenhoek. Om je vooruitgang bij te houden is er een encyclopedie dat elk object dat je hebt ontdekt oplijst, samen met de combinaties die je hebt gevonden om ze te creëren. Bovendien toont de encyclopedie ook je totale vooruitgang. Little Alchemy 2 is een fantastisch spel dat leuk is om te spelen - je zal een beter begrip krijgen van onze natuurlijke wereld en daarbij veel plezier hebben.

Kenmerken

  • Interessante en uitdagende spelervaring
  • Meer dan 600 verschillende voorwerpen te ontdekken
  • Leer over onze natuurlijke wereld

Ontwikkelaar

Little Alchemy 2 is ontwikkeld door Recloak.

Platformen

Dit spel is ontwikkeld in HTML5 en is beschikbaar in je browser, op al je apparaten (inclusief mobiele apparaten en tablets!).

Bediening

  • Linkermuisknop om interactie te hebben met het menu
  • Linkermuisknop om de geselecteerde items uit je inventaris te slepen

Rating

9.0 - 863 stemmen

Tags

Meer games in deze serie

» Little Alchemy 2

Gerelateerde Games

Toon ook niet-mobiele games »

Little Alchemy 2 is een mooi avontuur spel dat je kan spelen op deze site. Dit mooie avontuur game is ontwikkeld met HTML5. Zo werkt het in alle moderne browsers! Deze game is speelbaar in full-screen om ten volle van het spel te genieten. Het is al 116,519 keer gespeeld en heeft score 9.0 / 10 gekregen van 836 mensen. Als je Little Alchemy 2 leuk vindt, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere avontuur spelletjes en games zoals Little Alchemy en Krunker.io!