MiniGiants.ioMiniGiants.io is een leuke en spannende multiplayer io game van de ontwerpers van de geweldige EvoWars en BrutalMania. In deze titel bestuur je een kleine reus (ja, die bestaan!); zorg dat je je reus zo groot mogelijk laat groeien en schakel de andere spelers in de arena uit.

Verspreid over de kaart liggen items en schatkisten die je kunt verzamelen – uit deze kisten kan je beloningen en gave wapens en uitrustingen vinden die je reus tijdens de gevechten kan gebruiken. Kan jij een sterke reus creëren en het land overheersen met je angstaanjagende aanvallen?

Releasedatum

November 2018

Ontwikkelaar

Minigiants.io is gemaakt door Night Steed Games

Features

  • Meerdere personages die je kan gebruiken met verschillende status bonussen
  • Je personage kan zichzelf uitrusten met items die je in schatkisten kan vinden
  • Je kan uitrustingen verbeteren om ze sterker te maken
  • Hoog tempo gameplay in een strijdarena
  • 2D graphics vanuit bovenaanzicht

Platform

Web browser

Besturing

  • Gebruik de linkermuisknop om aan te vallen
  • Gebruik de rechtermuisknop om je snelheid op te voeren

Rating

9.2 - 10555 stemmen

Tags

» » MiniGiants.io

Gerelateerde Games

Toon ook niet-mobiele games »

MiniGiants.io is een verslavend strijd spelletjes spel dat je gratis kan spelen op deze site, direct in je browser. Dit spelletje is al gespeeld door 1,825,937 mensen en werd door 9927 mensen beoordeeld met score 9.2 op 10. Het spel is ontwikkeld door Night Steed Games. MiniGiants.io is gemaakt met HTML5. Zo kan je het spelen zonder problemen in moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Dit spel is speelbaar in full-screen . Je kan dit spel niet alleen in je browser spelen, maar er is ook een MiniGiants.io app voor je Android en iOS mobiele toestellen. Als je MiniGiants.io leuk vindt, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere strijd spelletjes en games zoals SuperHero.io en Tornado.io!