Moto X3M

Speel nu!

Moto X3M is een geweldig fietsspel met 22 uitdagende niveau's. Kies een fiets, zet je helm op, vermijd obstakels en maak je klaar om de tijd te verslaan op de vele off-road circuits. Veel plezier met Moto X3M!

Ontwikkelaar

De ontwikkelaar van Moto X3M is MadPuffers. Vervolgen Dit spel heeft 2 ongelooflijke vervolgen: Moto X3M 2 en Moto X3M 3.

Bediening

Gebruik de pijltjestoetsen om je fiets te besturen.

Rating

9.2 - 24454 stemmen

Tags

Meer games in deze serie

» » » Moto X3M

Gerelateerde Games

Toon ook niet-mobiele games »

Moto X3M is een verslavend motorcross spelletjes spel. Je kan het spelen hier op Speel Spelletjes. Moto X3M gebruikt HTML5. Op die manier draait het zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder downloads! Je kan dit spel niet alleen als een HTML5 game spelen, maar je kan het ook als app spelen op je Android en iOS mobiele toestellen. Een van de vele voordelen van het spelen van Moto X3M op Speel Spelletjes is dat je gemakkelijk in fullscreen kan spelen. MadPuffers heeft dit spel gemaakt. Dit spelletje is al 4,759,433 keer gespeeld en werd door 23930 mensen beoordeeld met score 9.2 op 10. Als je Moto X3M top vindt, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere motorcross spelletjes en games zoals Dirt Bike 3 en Moto X3M 4 Winter!