Moto X3M 5: Pool Party

Speel nu!

Moto X3M 5: Pool Party is de vijfde titel in de geweldige Moto X3M-reeks. Dit spel is net zo spannend als zijn voorgangers! Je bestuurt een moto en moet je een weg banen door allerlei grappige and gevaarlijke obstakels!

Het thema van deze game is een zwembadfeest. De obstakels zijn zwembaden, blijbanen en reuzeparaplus! Het strandlandschap is super mooi en de nieuwe levels zijn erg uitdagend! Laat je stuntvaardigheden zien en speel Moto X3M Pool Party!

Releasedatum

Maart 2019

Ontwikkelaar

MadPuffers heeft dit spel gemaakt.

Eigenschappen

  • Een fantastisch motostuntspel
  • 22 niveaus om te doorstaan
  • Een mooie achtergrond
  • Gevaarlijke obstakels

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Besturing

Rating

9.2 - 9111 stemmen

Tags

Meer games in deze serie

» » Moto X3M 5: Pool Party

Gerelateerde Games

Toon ook niet-mobiele games »

Moto X3M 5: Pool Party is een leuk motor spelletjes spel. Je kan het spelen op deze site, direct in je browser. Het is al gespeeld door 1,269,580 mensen en heeft een score van 9.2 op 10 gekregen van 8602 mensen. Het spel is gemaakt door MadPuffers. Dit amusante race game gebruikt HTML5 technologie. Op die manier draait het in alle moderne browsers, zonder downloads! Moto X3M 5: Pool Party kan je spelen in volledige scherm-modus om ten volle van het spel te genieten. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere motor spelletjes en games zoals Dragon Vice City en Moto X3M 4 Winter!