Skate Hooligans

Speel nu!

Deze kleine hooligan speelt met zijn bal en heeft een raam geraakt. Een politieagent zit achter hem aan en hij probeert te ontsnappen met zijn skateboard. Rijd door nauwe straten vol verkeer en objecten. Je moet behendig elk obstakel vermijden, of het spel is gedaan. Verzamel munten om upgrades te kopen, nieuwe skateboards, en nieuwe karakters te ontgrendelen! Veel plezier met Skate Hooligans!

Ontwikkelaar

Skate Hooligans is gemaakt door Gemioli, die voorheen ook andere geweldige HTML5-spellen hebben gemaakt, zoals Yeti Sensation en Top Shootout: The Saloon.

Platformen

Skate Hooligans is speelbaar op elk apparaat: desktop, laptop, tablet, en smartphone. Het gebruikt uses HTML5 om het mogelijk te maken in elke browser te spelen.

Bediening

Gebruik WASD of pijltjestoetsen om te bewegen of swipe met je muis of vingers (als je mobiel speelt).

Rating

9.1 - 8239 stemmen

Tags

» » Skate Hooligans

Gerelateerde Games

Toon ook niet-mobiele games »

Skate Hooligans is een tof skate spelletjes spel. Probeer het hier op Speel Spelletjes. Het is al 978,291 keer gespeeld en heeft een rating van 9.1 / 10 gekregen van 8102 mensen. Het spel is ontwikkeld door Gemioli. Het spel gebruikt HTML5. Op die manier kan je het spelen in alle moderne browsers, zonder downloads! Je kan het spel in full-screen spelen met 1 simpele klik. Als je het spel top vond, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere skate spelletjes en games zoals Swipe Skate en Stickman Skate: 360 Epic City!