Surviv.io (Survivio)Surviv. io is een cool io survival game waarin de gameplay gebaseerd is op eliminatie. Niemand is je vriend dus zorg ervoor dat je wapens en uitrusting vindt om jezelf te bewapenen. Na een bepaalde tijd nadert een rode gevaarlijke zone; blijf er koste wat kost van weg! De winnaar van een wedstrijd is de laatste speler in leven. De gameplay is gebaseerd op de massaal populaire PUBG. Veel succes daar!

Dit spel is echt meedogenloos en je moet snel handelen en uitkijken voor het benaderen van vijanden. Je moet uitkijken voor plunderingen zoals munitie kratten, wapens en lichaamspantser - deze items zullen je helpen je overleefbaarheid te verbeteren en je in staat stellen om schade aan je tegenstanders op te schikken. Bij het fotograferen, kijk uit voor de herlaadtijd van je wapens en probeer zoveel mogelijk munitie op te halen - je wilt worden gevangen in het midden van een vuurgevecht! Kun je dit survival game veroveren en alle andere spelers verslaan?

Release Datum

oktober 2017

Kenmerken

  • Veel wapens en uitrusting
  • Vlotte gameplay
  • Gratis uw eigen speelstijl creëren

Platform

Desktop browser

Besturing

  • WASD om te bewegen
  • Links klikken om te schieten of aan te vallen

Rating

9.4 - 31693 stemmen

Tags

» » Surviv.io (Survivio)

Gerelateerde Games

Toon ook niet-mobiele games »

Surviv.io (Survivio) is een verslavend battle royale spelletjes spel. Probeer het op deze site, in je browser. Dit spelletje is al 4,436,452 keer gespeeld en heeft een rating van 9.4 op 10 gekregen van 30012 mensen. Surviv.io (Survivio) is ontwikkeld door Justin Kim. Het spel is ontwikkeld met HTML5 technologie. Op die manier kan je het spelen zonder problemen in moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Een van de vele voordelen van het spelen van dit spel op deze site is dat je gemakkelijk in full-screen kan spelen, en zo ten volle van het spel kan genieten. Het spel is beschikbaar als een HTML5 spel en als een app op je mobiele toestellen (Android en iOS). Als je Surviv.io (Survivio) top vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere battle royale spelletjes en games zoals Agma.io en Sword.io!