Tank Trouble 2

Speel nu!

Tank Trouble 2 is een simpel spelletje, maar door de gameplay toch hartstikke verslavend en vermakelijk. Je kan tot tegen drie andere spelers tegelijk spelen, en moet de strijd aangaan om de allerbeste te worden in de doolhof-arena! Je neemt de controle over een tank, en moet jezelf een weg door het doolhof banen om te proberen je vijanden te vernietigen.

De projectielen die je met je kannon afschiet kaatsen terug van de muren van het doolhof, dus zorg dat je voorzichtig blijft en let op voor verdwaalde kogels! Je kunt je tank raken met je eigen kogels, dus begin niet zomaar als een gek om je heen te schieten! Kun jij Tank Trouble 2 overmeesteren en jezelf bewijzen als dé kampioen van tank bestuurders?

Releasedatum

Mei 2015

Ontwikkelaar

Tank Trouble 2 werd ontwikkeld door Austin van Ess.

Kenmerken

  • Een gaaf gevechtsspel met tanks dat werd geïnspireerd door Tank Trouble
  • Vechtspel met tanks voor 4 spelers
  • De kleur van je tank kan worden aangepast
  • Power-ups om te verzamelen

Platforms

Web browser (desktop en mobiel)

Instructies

Gebruik het toetsenbord om je tank te besturen.

Rating

8.5 - 2069 stemmen

Tags

Meer games in deze serie

» » Tank Trouble 2

Gerelateerde Games

Toon ook niet-mobiele games »

Tank Trouble 2 is een mooi tank spelletjes spel dat je zonder kosten kan uitproberen op deze site. Dit spelletje is al gespeeld door 435,700 mensen en werd door 1845 mensen beoordeeld met score 8.5 / 10. Tank Trouble 2 is ontwikkeld door Austin van Ess. Tank Trouble 2 gebruikt HTML5 technologie. Op die manier werkt het zonder problemen in alle moderne browsers! Een van de vele voordelen van het spelen van dit spel op SpeelSpelletjes is dat je gemakkelijk in volledige scherm mode kan spelen, en zo ten volle van het spel kan genieten. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere tank spelletjes en games zoals War of Tanks en Tanks Battlefield: Desert!