Vex 4

Speel nu!

Vex 4 is een geweldige stick-platformer waarin je kunt klimmen, springen, en zwemmen. Je moet je een weg banen door 9 uitdagende proeven. Het spel is het vervolg op Vex 3 , een enorme hit. Vex 4 is zeker even leuk en uitdagend en kan worden gespeeld door spelers van alle leeftijden .

Je wordt opnieuw uitgedaagd in de wereld van Vex. Er zijn veel obstakels om te verslaan. Je reflexen bepalen de uitkomst van elke proef. Kun je deze aflevering aan en mag je jezelf een Vex 4-kampioen noemen? Veel plezier!

Releasedatum

Oktober 2018

Developer

Vex 4 is ontwikkeld door Amazing Adam.

Coole features

  • 9 uitdagende proeven met de mogelijkheid om in de moeilijke modus te spelen
  • Uitdagingsruimte met 30 verdiepingen om te verslaan
  • Verschillende trofeeën
  • 4e game in de reeks na Vex , Vex 2 en Vex 3

Platformen

Webbrowser (desktop en mobiel)

Besturing

Gerelateerde Games

Toon ook niet-mobiele games »

Vex 4 is een tof platform spelletjes spel. Je kan het spelen hier op Speel Spelletjes, direct in je browser. Het is al gespeeld door 2,587,972 mensen en werd door 22762 mensen beoordeeld met score 9.3 op 10. Vex 4 is ontwikkeld door Amazing Adam. Vex 4 gebruikt HTML5 technologie. Zo werkt het zonder problemen in moderne browsers! Vond je het leuk om dit actie spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere platform spelletjes en games zoals Kugeln.io en Rocking Sky Trip!